Bel ons op +31 6 421 042 92

Home » Folder » Sign

Sign

De Cirkel is Rond is een allround montagebedrijf voor de sign-branche, die u kunt inhuren ter ondersteuning van uw montage werkzaamheden. Met jarenlange ervaring in de sign-branche, kan ‘De Cirkel is Rond’ u bijstaan, vanaf het begin idee tot eindproduct realisatie. Zowel binnen in de productie als bij de montage op locatie.

Een selectie van onze werkzaamheden zijn o.a.:
autobelettering, gevelreclame, lichtreclame, airtex, spandoeken, bewegwijzering, onderhoudswerkzaamheden, het plakken van diverse folie en nog veel meer.

Op hoogte werken met een hoogwerker of steiger vormt geen enkel probleem. De monteurs zijn in het bezit van de daarvoor benodigde certificaten. ‘De Cirkel is Rond’ is in het bezit van een VCA certificering en er zijn altijd diverse veiligheidsmiddelen aanwezig in de montagebus zoals bijvoorbeeld een veiligheidsharnas en een helm. In onze montage-bus is ook altijd divers klein materiaal aanwezig, voor als dit nodig is buiten de door u aangeleverde materialen om.

Goede bereikbaarheid, snelle actie, professionaliteit en duidelijke informatie, zijn een aantal steekwoorden hoe De Cirkel is Rond zich profileert.

Naar wens wordt er een verslag opgemaakt van uw klus en van iedere klus worden er standaard foto’s gemaakt, die dezelfde week nog aangeleverd worden. Desgewenst wordt de montagebon vanuit uw naam ingevuld. Door een goede samenwerking met professionele collega’s binnen de sign-branche, hebben wij ook ervaring met grotere klussen, waarbij wij extra monteurs inzetten.
 Informeer naar de mogelijkheden voor een passend aanbod.

Onze certicaten:
VCA gecertificeerd
IPAF gecertificeerd
VCA SOG (categorie 3A + 3B) BMWT certificaat

Wij werken zowel landelijk als buiten de grenzen van Nederland. Informeer naar onze mogelijkheden wat voor u van toepassing zou kunnen zijn.